Over Daphne Riteco en Art2Bite - Remarkable Mouldss

Daphne

Ik ben een aantal jaren geleden begonnen met het ontwerpen en maken van mallen voor eigen gebruik. Ik wilde volledig eetbare bloemen op taarten zonder gebruik van draden, meeldraden of linten.

Studenten in mijn workshops bleven maar vragen om beschikbaarheid. In 2012 heb ik daarom Art2Bite gelanceerd en ben ik begonnen met de verkoop van mijn eigen ontworpen siliconen mallen. Alle mallen zijn eigen ontwerpen, handgemaakt en geproduceerd in Nederland.

Het meest bijzondere van de Art2Bite mallen serie zijn de bloemenmallen. Met deze bloemenmallen kunt je de mooiste en realistisch uitziende bloemen in een stuk van suikerpasta of gumpaste creëren. De bloemen zijn volledig eetbaar, zelfs de bloemkern en meeldraden. Met behulp van de bloemenmal kunt je een verscheidenheid aan bloemen maken met bloem stekers in verschillende maten. Met nog tientallen ideeën worden nieuwe mallen ontworpen en maandelijks aan de Art2Bite mallen collectie toegevoegd. Als u zich abonneert op onze nieuwsbrief, wordt u regelmatig op de hoogte gehouden over nieuwe mallen en online tutorials.